gvenkdaily.nl site preview

Het is al weer een tijdje geleden dat ik hier een bericht geplaatst heb, maar dat betekent niet dat ik stil heb gezeten. Een van de projecten waar ik mee bezig ben geweest is de website voor de gvenkdaily. Wat de gvenkdaily is, kan je in de vorige posting lezen.

Het is de bedoeling dat de site later deze week live gaat, maar hier alvast een tipje van de sluier:

Via de site is altijd de laatste editie te lezen, maar kunnen ook oudere edities gelezen worden in het archief. Daarnaast is het mogelijk om via RSS en later via email je te abonneren op de gvenkdaily. Andere opties waar ik op dit moment aan zit te denken, zijn widgets voor bijvoorbeeld iGoogle, Netvibes of voor op je eigen site. Heb je nog andere ideeën, laat ’t me dan weten via de comments.

Ook zijn er verschillende advertentie mogelijkheden. Als je hier meer over wilt weten, neem dan contact op.

Een donatie geven kan nu al via Tipit 😉

4 Responses to “gvenkdaily.nl site preview”

  1. Frank Schuil Says:

    Cool! Daar worden veel mensen blij van denk ik.

  2. corine1968 Says:

    Nu heb ik alle tijd om te begrijpen wat er allemaal staat:-))) Mooi initiatief!

  3. Gvenkdaily.nl | Bakkel dot com Says:

    […] twitter niet bepaald geschikt (lees hier meer!). Om die wens van zijn lezers te vervullen is hij nu Gvenkdaily begonnen, inclusief twitteraccount en website (binnenkort). Aanrader voor linkjunks zoals […]

  4. Bakkel Says:

    MIsschien is het een idee om een dagelijkse nieuwsbrief uit te brengen. Ik zou die op mijn werk bijvoorbeeld best elke ochtend willen vinden in de inbox!