100e gvenkdaily!!!

Vandaag is de 100e gvenkdaily verschenen. Tenminste, de 100e die ook op de site geplaatst wordt, want de site bestaat pas 4 maanden, maar de daily zelf al langer.

Tijd voor een overzichtje:
De 100 edities bestaan bij elkaar uit een kleine 4000 berichten (tweets). Er is in totaal 457080 keer op een link in de daily geklikt (althans volgens tweetburner, ik vind dit zelf wel een beetje aan de hoge kant.

De site wordt maandelijks ongeveer door 1000 mensen bezocht, die met elkaar ongeveer 1500 pageviews genereren. Op Twitter volgen 350 mensen de daily en via RSS nog eens 75 mensen.

Voor het samenstellen van de daily volg ik dagelijks 335 feeds en heb ik in de afgelopen 30 dagen 24.661 berichten doorgenomen (volgens Google Reader Trends). Het volgen van de feeds en samenstellen van de daily kost me dagelijks ongeveer 2 uur.

Aan donaties heb ik € 91,70 gekregen (en nog €7,11 aan ‘intensions’ op de tipjar).

De eerste facturen voor advertenties zijn de deur uit. De eerste tekstadvertentie was van DOP (zie blogpost) en de eerste grafische advertentie is van Holland-XL.

Graag wil ik iedereen die een donatie heeft overgemaakt en de eerste adverteerders hartelijk bedanken!

Maar ook wil ik iedereen bedanken voor de vele reacties en blijken van waardering die ik krijg. Dat doet me goed en geeft energie om door te gaan.

Donaties blijven natuurlijk altijd welkom en voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in adverteren, de informatie op de site is vernieuwd!

7 Responses to “100e gvenkdaily!!!”

 1. mf Says:

  Gefeliciteerd Gerard, lees het dagelijks met veel plezier!

 2. Wilbert Says:

  Gefeliciteerd! 🙂 Lees hem met veel plezier.

 3. Roel Says:

  100 edities al? Van harte met deze mijlpaal!

  Ik vind het ook nog steeds een leuk idee dat je de tweets op een aparte website publiceert, als officiele editie. Makkelijk voor als ik de tweets ’s ochtends gemist heb… 🙂

 4. Kaj Rietberg Says:

  Gefeliciteerd. Knap hoe je het doet!

 5. Anne Jan Says:

  Gefeliciteerd met de 100e editie. Ik lees hem ook dagelijks, harstikke handig de laatste nieuwtjes in een handig overzicht én via twitter 🙂

 6. Anne Jan Says:

  ” Voor het samenstellen van de daily volg ik dagelijks 335 feeds en heb ik in de afgelopen 30 dagen 24.661 berichten doorgenomen (volgens Google Reader Trends). Het volgen van de feeds en samenstellen van de daily kost me dagelijks ongeveer 2 uur.”

  respect!!

 7. Leo Viëtor Says:

  Hoi Gerard,
  Proficiat met deze mijlpaal. Het volhouden van iets op een aanvaard niveau scheidt altijd de jongens van de mannen.

  Gr.,
  🙂
  Leo